نوشته شده توسط : ساناز

با این حال، یک شرکت موفق با محیط کاری خوب مجموعه‌ای از غذاهای آبپز، سرخ شده یا گریل همراه با سبزیجات فراوان را در منوی روزانه خود دارد. تنوع در سبک پخت غذاها مزه‌های متفاوتی را بوجود می‌آورد و تقریبا تمام سلایق را راضی می‌کند. داشتن منو روزانه با یک یا دو غذای سنتی، کسل کننده و تکراری خواهد بود و کارمندان را از غذاهای شرکتی دلسرد و دلزده می‌کند.

اگر در حال حاضر منو سالمی برای کارمندان خود ندارید یا منوی محدودی دارید، توصیه می‌کنیم در سفارش غذای خود تجدید نظر کنید. با گنجاندن غذاهای متنوع و مغذی‌تر، احتمالاً شاهد تغییرات ارزشمندی در بهره‌وری، عملکرد و روحیه کلی شرکت خواهید بود.

بنابراین، اگر از بهترین تهیه غذاهای تهران سفارش می‌دهید از آن‌ها بخواهید یک منو متنوع برای یک ماه تنظیم کنند که شامل تمام سبک‌های غذایی باشد.

سفارش آنلاین غذای شرکتی

کیفیت غذای شرکتی

برای انتخاب بهترین کترینگ، کیفیت غذا همیشه حرف اول را می‌زند. طعم، عطر، بافت، رنگ و ظاهر غذا فاکتورهای مهم تشخیص کیفیت بهترین غذای شرکتی هستند. کترینگ‌های حرفه‌ای توجه ویژه‌ای به کیفیت غذا دارند. کیفیت خوب مستلزم رعایت نکات آشپزی، مواد اولیه تازه و تجربه آشپزی است. همچنین، کیفیت بالای غذا به معنای رعایت تمام نکات بهداشتی و توجه به تازگی غذاها است. غذاهای سالم و بهداشتی با کیفیت، رضایت و عملکرد کارکنان را افزایش می‌دهند.

سفارش آنلاین غذای شرکتی

هرجه عطر غذا دل‌انگیزتر باشد رغبت کارکنان برای صرف غذا بیشتر می‌شود. عطر غذاهای ایرانی و فرنگی تحت تاثیر ادویه‌ها و سبزیجات تازه است. طعم نیز به مواد اولیه بستگی دارد. سبزیجات تمیز و تازه، گوشت قرمز، مرغ یا ماهی باکیفیت و چاشنی‌های خوشمزه طعم غذا را بی‌نظیر می‌کنند. نحوه پخت غذاها و استفاده از بهترین دستورالعمل‌ها برای طبخ غذا نیز بر کیفیت غذا تاثیرگذار هستند. نتیجه رعایت تمام این موارد همراه با تبحر و تجربه سرآشپز، طبخ بهترین غذای شرکتی با طعم و ظاهر عالی خواهد بود.

نحوه پخت غذاها

غذاهای سازمانی به میزان بالا تهیه می‌شوند. یک کترینگ می‌تواند چندین مدل غذای ایرانی و فرنگی را در یک روز طبخ کرده و بین کارکنان چندین شرکت توزیع کند. سرآشپزهای کترینگ وظیفه برنامه ریزی، هدایت و طبخ غذاها را دارند. این افراد مسئول اطمینان از تازه بودن مواد غذایی، تمیزی فضاهای کاری و رعایت استانداردهای ایمنی آشپزخانه هستند.

مسلما پخت و پز چندین پرس غذا در روز، کاری پر استرس و دشوار است. آشپزها و کارگران کترینگ برای این کار آموزش دیده‌اند و به خوبی از پس آن بر می‌آیند. با این حال، رعایت چند نکته در طبخ بهترین غذای شرکتی بسیار مهم است:

برای پخت غذاهای سازمانی باید مواد اولیه پس از خریداری، تمیز شده و ذخیره شوند. معمولا سبزیجات تازه از یک تا دو روز قبل آماده می‌شوند. برخی از مواد اولیه مانند چاشنی‌ها و ادویه‌ها نیز به میزان بالا خریداری شده و انبار می‌شوند. توجه به تاریخ انقضاء محصولات و نحوه ذخیره‌سازی آن‌ها بسیار مهم است.

رعایت بهداشت باید در الویت تهیه بهترین غذای شرکتی باشد. وسایل و ابزار مهم آشپزی مانند تخته‌های کار و ظروف مواد خام و غذای پخته باید همیشه شسته و تمیز شوند. همچنین، هنگام آشپزی استفاده از دستکش و کلاه نباید فراموش شود.

گوشت قرمز، مرغ و ماهی باید با دمای مناسب طبخ شوند. همچنین، شرایط نگه‌داری مواد خام در یخچال نیز باید رعایت شود و تمام مواد یخچالی باید در دمای مناسب ذخیره شوند تا از فساد آن‌ها جلوگیری شود. طبخ غذاها باید در زمان مناسب از یک روز قبل یا صبح زود شروع شود و گرم و تازه به دست مشتری برسد.

معمولا نحوه سرویس‌دهی بین کترینگ و شرکت به صورت توافقی از قبل تعیین می‌شود. سبک سلف سرویس، ظروف مخصوص سلف، بشقاب‌های چینی یا پکیج بسته بندی شده از گزینه‌های متنوع سرو غذاها هستند. سرو غذا به هر کدام از روش‌ها مزایای خود را دارند. به عنوان مثال سرو غذای شرکتی در ظروف یا بشقاب‌ها به کترینگ‌ها این امکان را می‌دهد که مقدار غذای استفاده شده را کاملاً کنترل کنند، که در نتیجه منجر به کاهش ضایعات غذا و کاهش هزینه‌ها می‌شود.

قیمت غذای شرکتی

مهمترین عامل تاثیرگذار بر قیمت غذای شرکتی، کیفیت و تنوع غذاها است. اکثر شرکت‌های کترینگ سعی می‌کنند بهترین غذاهای ایرانی و فرنگی را با کیفیت برتر و قیمت مقرون به صرفه به تمام شرکت‌ها، سازمان‌های بزرگ و کارخانجات عرضه کنند. غذاهای ایرانی با مواد درجه یک و تازه، طعم بی‌نظیری دارند و موجب رضایت کارکنان می‌شوند. کیفیت علاوه بر طعم، سلامت غذا را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. از این رو، توصیه می‌شود غذای کارکنان شرکت خود را از کترینگی تهیه کنید که بر این موضوع متعهد باشند



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساناز

تغذیه کارمندان یکی از مهمترین مسائلی است که اگر به درستی رعایت نشود، افراد را دچار چاقی شکم و پهلو، یبوست و کم آبی بدن خواهد کرد؛ به ویژه آنکه شغل کارمندی مستلزم یک‌جانشینی و کار با کامپیوتر است.

اگر آماده کردن ناهار، شام و مرتب رفتن به باشگاه کارهایی است که همیشه انجام‌شان نمی‌دهید پس روی برنامه‌ریزی برای کاهش وزن نیز زیاد حساب نکنید. کاهش وزن سالم نیازمند تعهد زمانی است اما به لطف شغل‌تان بیشتر روز را مجبورید بنشینید و برای تهیه غذا نیز به سراغ فست فودها می‌روید.

تسلیم نشوید. برای کمتر خوردن و بیشتر حرکت کردن نیاز به وقت اضافی در روز نیست. در این مقاله درباره رژیم کارمندی و روش‌هایی هوشمند برای کاهش وزن صحبت خواهیم کرد. با مجله سلامتی دکتر کرمانی همراه شوید:

منوی غذای پرسنلی

تغذیه کارمندان باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

با رعایت نکاتی که در ادامه گفته می‌شود، می‌توانید مانع چاقی خود شوید زیرا مشکل اساسی اغلب کارمندان، یک‌جانشینی و عدم تحرک است که تغذیه نامناسب نیز مزید بر علت شده است:

طرز فکر همه یا هیچ را کنار بگذارید

دکتر جف کاتولا (استادیار بهداشت و علوم ورزش در دانشگاه ویک فارست) می‌گوید هر گام کوچکی که به سمت سبک زندگی سالم‌تر برمی‌دارید مهم است.

بیشتر مردم فکر می‌کنند باید روزی یک ساعت به باشگاه بروند یا برنامه غذایی سرشار از غذاهای فوق‌العاده داشته باشند و وقتی به این سطح نمی‌رسند تسلیم می‌شوند و دست از تلاش بر می‌دارند.به جای اینکه به کل روز به عنوان موفقیت یا شکست نگاه کنید، در نظر داشته باشید که هر انتخابی که می‌کنید یک فرصت است تا در مسیر سالم گام بردارید چون یک روز به باشگاه نرفتید دلیل نمی‌شود که به مقدار کالری دریافتی‌تان بی‌توجه شوید و هرچه خواستید بخورید.

کمتر غذا بخورید

در تغذیه کارمندان برای کاهش وزن مجبور نیستید حتما غذای مخصوص به خودتان یا غذایی متفاوت میل کنید. تنها کافیست کمتر غذا بخورید و کمتر غذا خوردن هم به معنای بیشتر وقت گذاشتن یا بیشتر هزینه کردن نیست.

بیشتر مردم در طول روز بین 1200 تا 1500 کالری نیاز دارند، اگر بخواهند از راهی سالم و قابل تحمل وزن کم کنند، خوردن وعده های کوچک و ناخنک نزدن به غذا بهترین راه برای کاهش کالری دریافتی در طول روز است.

وعده‌هایتان را حذف نکنید

بعد از اینکه توصیه کردیم وعده‌های کوچک بخورید این شاید برخلاف آن توصیه باشد که بگوییم وعده‌ها را جا نیندازید. اما افرادی که بسیار پر مشغله هستند ممکن است در طول روز این مشکل را داشته باشند.

دکتر جسیکا بارتفیلد (استادیار بالینی در مرکز دانشگاه لویولا برای جراحی متابولیک و مراقبت از چاقی) می‌گوید به همین دلیل است که نخوردن غذا بیش از چهار یا پنج ساعت باعث می‌شود سوخت و ساز بدن کند شود، این روند هورمون‌ها و سطح انسولین را تحت تاثیر قرار می‌دهد و زمانی هم که می‌خواهید غذا بخورید باعث انتخاب ضعیف غذایی می‌شود.بسیاری از بیماران دارای اضافه وزن، افراد پرخوری نیستند اما الگوی غذا خوردنشان بسیار نامنظم شده است. آنها صبح یک فنجان قهوه می‌خورند و بعد تا ساعت ها هیچ غذایی مصرف نمی‌کنند. کلید رهایی از این بی نظمی این است که روزانه سه وعده غذا و مقداری میان وعده برای خود در نظر بگیرند.

از جایگزین‌های غذایی مناسب استفاده کنید

به کالری سوزاندن مانند پول ذخیره کردن فکر کنید، هر چه بشتر کالری بسوزانید و از مواد غذایی ناسالم اجتناب کنید، سلامتی خود را ذخیره کرده‌اید. برداشتن پنیر از روی همبرگر یا جایگزین کردن خردل به جای مایونز کارهای کوچکی است که بدون گرفتن وقت باعث کاهش مصرف کالری در طول روز می شود.



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساناز

1. ساندویچ خود را از شب قبل آماده کنید

همانطور که می دانید صبحانه مهمترین وعده غذایی در روز است. اما بزرگترین مشکل این است که نتوانیم چنین حقایق شناخته شده ای را با زندگی تطبیق دهیم. صرف یک صبحانه مجلل با کمبود وقت در ابتدای صبح ممکن نیست. در این مرحله، آماده کردن صبحانه عصر روز قبل میتواند ایده ی کاربردی و موثری برای رفع این مشکل باشد. ممکن است بگویید: "من از سر کار خسته آمده ام و خسته ام و حتی بدون اینکه برای آماده کردن شام وقت بگذارم، می خوابم"، اما این زمان از روز بهترین تایم ممکن است ، زیرا ممکن است صبح برای تهیه ساندویچ یا تست کردن نان وقت کافی نداشته باشید. بنابراین شما می‌توانید از شب قبل ساندویچ و لقمه ای برای صبحانه فردای خود آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید، سپس صبح هنگام پوشیدن لباس آنرا در توستر گرم کنید و در مسیر محل کار میل کنید. علاوه بر این شما میتوانید مقداری اسموتی نیز با 1 لیوان شیر نیمه چرب و 1 میوه درست کنید.

2. جیب های خود را با گردو پر کنید

اگر به دلیل مشغله کاری و جلسات بی پایان نمی توانید ناهار را به موقع میل کنید، باید در اولین فرصت یک میان وعده میل کنید. ممکن است خوردن یک ساندویچ در طول یک جلسه آسان نباشد. با این حال، چند عدد گردو و چند میوه خشک که در جیب و یا کیف خود دارید، به شما کمک می کند تا یک وعده غذایی سالم و مقوی داشته باشید.

3. آب های طعم دار درست کنید

دلایل زیادی برای نوشیدن آب وجود دارند. مثلا؛ اگر آب به اندازه کافی ننوشید، چین و چروک هایتان زیاد می شود، پوستتان آویزان می شود، سرتان درد میگیرد، یبوست می گیرید، وزنتان بالا می رود، زود پیر می شوید و بدنتان سم زدایی نمی شود. اگر نمی خواهید همه اینها اتفاق بیفتد، باید آب یه مقدار کافی بنوشید. اما چگونه؟ برای خود یک بطری شیشه ای تهیه کنید که در آن بتوانید با لذت و عشق آب بنوشید. در اینجا چند پیشنهادی برای تمایل به مصرف آب بیشتر وجود دارد :

بهترین غذای شرکتی تهران

بهترین غذای شرکتی تهران

سیب-دارچین-میخک

2 لیتر آب

1 عدد سیب ورقه ای نازک

1 چوب دارچین

6 عدد میخک

انار-لیمو-ریحان

2 لیتر آب

یک قاشق چای خوری انار

1 عدد لیمو

5 برگ ریحان تازه

می توانید این مخلوط ها را درون بطری شیشه ای خود به همراه مقداری آب قرار دهید و با طعم دادن به آب خود به روشی سالم نیاز به مایعات خود را در طول روز تامین کنید.

4. برای خود ظرف غذا درست کنید

همانطور که برای فرزندانتان ظرف غذا تهیه میکنید ، یکی از این ظرف ها نیز برای خود تهیه کنید. این به شما این امکان را می دهد که در طول روز رژیم غذایی متعادل و سالم تری داشته باشید. بهتر است از ظروف شیشه ای برای این کار استفاده کنید که قابلیت گرم کردن روی شعله مستقیم و استفاده در فر را نیز داشته باشند. بنابراین شما با تهیه مقداری سالاد در یک ظرف شیشه ای، انتخاب سالم تری نسبت به فست فود و غذاهای آماده دارید. همچنین به جای استفاده از سبزیجات در سالاد خود، می توانید حبوبات خشک، ماهی تن و پنیر را نیز ترجیح دهید.

5. تنقلات سالم را جایگزین دیگر تنقلات کنید

حذف تنقلات یکی از رایج ترین اشتباهات تغذیه ای است که کارمندان مرتکب می شوند. به خصوص در فاصله زمانی طولانی بین ناهار و شام. شما میتوانید آجیل، میوه های خشک یا تازه را از فروشگاه های مواد غذایی خریداری کنید که از جمله توصیه های تغذیه سالم هستند. برش های سیب که الان در خیلی جاها بسته بندی شده اند، میان وعده خوبی برای کارمندان به حساب می آیند . یک قهوه با شیر که می توانید از دستگاه های فروش چای و قهوه بخرید، زوج خوبی را با یکی از موارد بالا ایجاد می کند. همچنین بهتر است مصرف آب ، آب میوه طبیعی و قهوه را جایگزین نوشابه و آب میوه های صنعتی کنید.

6. مصرف خوراکی های ناسالم را به حداقل برسانید

خوراکی هایی مانند کیک ، پفک و چیپس طرفداران زیادی دارد. بهتر است به جای این تنقلات از گزینه های سالم تر مانند یک مشک آجیل ، کشک خشک و موارد مشابه استفاده کنید . اگر به شدت هوس خوراکی های ناسالم بالا را کردید ، بهتر است مثلا به جای خوردن یک بسته کامل از پفک فقط چند عدد از آنرا بخورید .سپس اگر سیر نشدید کمی آجیل و میوه خشک مصرف کنید.

راز اعداد و فرشتگان - ویدیو های یوتیوب

مطلب مرتبط

راز اعداد و فرشتگان - ویدیو های یوتیوب

7. از شب قبل برنامه غذایی فردای خود را مشخص کنید

اگر می‌خواهید سالم غذا بخورید، برنامه‌ریزی برای وعده غذایی فردا را از شب قبل، با وجود خستگی، انجام دهید و این عمل را به عادت تبدیل کنید.

8. تحرک داشته باشید

بی تحرکی به دلیل حجم کاری باعث می شود که کارکنان ادارات سطح فعالیت خود را کاهش دهند. رژیم غذایی نامتعادل و ورزش ناکافی باعث افزایش وزن و مشکلات سلامتی می شود. در حین کار در دفتر، سعی کنید هر 20 دقیقه یکبار بلند شوید و حرکت کنید.

9. خرید روزانه خود را به تعویق نیندازید

برای تهیه میان وعده های سالم سعی کنید روزانه خرید کنید و این خرید روزانه را به بهانه خستگی به تعویق نیندازید. به یاد داشته باشید مصرف میان وعده سالم به اندازه داشتن وعده های اصلی غذایی سالم ، مهم است.

10. بهتر است دوستانی با سبک خود پیدا کنید

بسیاری از کارمندان ، هم تیمی های خود را مقصر می دانند. اگر چه داشتن یک هم تیمی که فکر می کند رژیم غذایی نه تنها برای کاهش وزن، بلکه برای حفظ سلامت کلی ضروری است ، کار را کمی آسان تر می کند اما با همه این تفاسیر ، شما نمیتوانید برای دیگران تعیین و تکلیف کنید که چه چیزی بخورند .بنابراین بهتر است بر نفس خود چیره شوید و یا دوستانی با سبک زندگی سالم پیدا کنید.



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 آبان 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساناز

شاید برخی افراد تصور کنند، داشتن تغذیه سالم به معنای حذف تمامی غذاهای موردعلاقه و ایجاد تغییرات اساسی در رژیم غذایی است. اما خوردن غذاهای سالم باید به‌مرور شروع شود، تا به یک عادت غذایی تبدیل شوند. تغذیه سالم فواید بی‌شماری دارد و می‌تواند به حفظ وزن سالم، کاهش خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت، بهبود هضم، افزایش سطح انرژی، افزایش عملکرد مغز، تقویت سیستم ایمنی و بهبود خلق و خو و سلامت روان کمک کند.برای داشتن یک رژیم غذایی سالم متناسب با نیازهای بدن خود می‌توانید از راهنمایی‌های دکتر متخصص تغذیه نیز استفاده کنید. در دکترتو امکان تعیین وقت حضوری، آنلاین یا تلفنی با متخصصان وجود دارد.

تغذیه سالم و ناسالم چیست؟

احتمالا برای شما هم پیش آمده است که تصمیم گرفتید، رژیم غذای سازمانی سالمی را شروع کنید، اما نمی‌دانستید چه غذاهایی را در برنامه قرار دهید و کدام یک را حذف کنید. برای تغذیه سالم به انگلیسی Healthy diet باید انواع مواد غذایی از گروه‌های غذایی عمده را در برنامه خود قرار دهید. گروه میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، محصولات لبنی کم‌چرب و پروتئین بدون چربی، از جمله حبوبات، آجیل و دانه‌ها و چربی‌های سالم همگی غذاهای سالم بوده و باید در رژیم غذایی شما گنجانده شوند.

تنها نکته مهم در تعریف تغذیه سالم این است که مقدار غذا از هر گروه را به‌درستی تعیین کنید. باید رژیم شما متناسب با سلیقه، سبک زندگی و بودجه شما باشد. برخی از رژیم‌های غذایی طوری برنامه‌ریزی شده‌اند که نمی‌توان مدت طولانی آن‌ها را ادامه داد.

تغذیه ناسالم شامل خوردن بیش از اندازه غذاهای فست‌فود و غذاهای چرب است. به‌عنوان‌مثال سیب‌زمینی برای بدن بسیار مفید است. اما سیب‌زمینی سرخ شده کالری بالایی داشته و ترکیبات مضری را وارد بدن می‌کند.

روغن‌های سرخ‌کردنی فرآوری شده سرشار از اسیدهای چرب امگا ۶ هستند که برای قلب مضر است. برای دوری از تغذیه ناسالم باید این نوع روغن‌ها را کنار گذاشته و زمان تهیه غذا از روغن زیتون، نارگیل و آووکادو استفاده کنید.مزایای تغذیه سالم (ویژگی‌ های غذای سالم چیست؟)

غذای سازمانی

غذای سالم باید کالری را به‌اندازه لازم به بدن برساند و حاوی انواع مواد مغذی باشد. برخی از مواد غذایی فرآوری شده و برخی روش‌های پخت باعث ایجاد سموم در بدن شده و زمینه را برای ایجاد انواع بیماری فراهم می‌کنند. غذای سالم شامل چربی‌های مفید بوده که چنین سمومی ایجاد نکرده و برای سلامت قلب و مغز مشکلی ایجاد نمی‌کنند. 

غذاهای سالم در حفظ سلامت بدن بسیار موثر هستند. از ۸۰% بیماری‌های قلبی و سکته زودرس می‌توان از طریق انتخاب‌ها و عادات زندگی پیشگیری کرد. رژیم غذایی سالم فواید بسیار زیادی دارد. از جمله:

کاهش خطر بیماری قلبی و سکته

بهبود سطح کلسترول خون

کاهش فشارخون

مدیریت وزن بدن و حفظ تناسب‌اندام

کنترل قند خونچگونه میتوانیم تغذیه سالم داشته باشیم؟ (لیست غذاهای سالم)

برخی از رژیم‌های غذایی کاملا افراطی بوده و باعث می‌شود، بسیاری از مواد مغذی از برنامه غذایی حذف شوند. برای داشتن تغذیه سالم و بهترین الگوی غذا خوردن باید بین گروه‌های غذایی شامل پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی در رژیم غذایی تعادل ایجاد کنید. اینکه یک گروه غذایی را از رژیم خود حذف کنید، بسیار اشتباه است. تنها باید در هر دسته سالم‌ترین گزینه‌ها را انتخاب کنید. در ادامه هر گروه از این مواد غذایی را توضیح می‌دهیم.

۱. پروتئین‌ در لیست بهترین تغذیه

پروتئین بخش مهمی از انرژی بدن را تامین می‌کند. حتی خلق‌وخو و عملکرد بدن نیز به میزان مصرف پروتئین بستگی دارد. البته مصرف بیش از حد پروتئین برای افرادی مانند بیماران کلیوی مضر است. تحقیقات نشان می‌دهد که بدن به پروتئین با کیفیت بالا نیاز شدیدی دارد. به‌خصوص با افزایش سن این نیاز بیشتر می‌شود.

نیاز به پروتئین حتما نباید با محصولات حیوانی تامین شود. شما می‌توانید در کنار مصرف گوشت و مرغ از محصولات گیاهی سرشار از پروتئین نیز استفاده کنید.

۲. چربی‌ مفید برای تغذیه مناسب

همه چربی‌ها جز چربی‌های بد نیستند و نباید این گروه را از رژیم غذایی حذف کرد. چربی بد خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها را افزایش می‌دهند. اما چربی‌های خوب از قلب و مغز محافظت می‌کنند.

چربی‌های سالم حاوی امگا ۳ هستند و برای سلامت جسم و روح باید در برنامه غذایی گنجانده شوند. این نوع چربی‌های مفید باعث بهبود خلق‌وخو، افزایش تندرستی و تناسب‌اندام می‌شوند. درصورتی‌که چربی‌های خوب را جایگزین چربی‌های مضر کنید، دور کمر به‌مرور کوچک می‌شود.

۳. مواد غذایی مفید با فیبر

خوردن غذاهای سرشار از فیبر به سلامت بدن به‌خصوص سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند. مواد غذایی مانند غلات، میوه‌ها، سبزیجات، آجیل و لوبیا سرشار از فیبر هستند. مصرف فیبر خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته و دیابت را کاهش می‌دهد. همچنین وضعیت پوست را بهبود بخشیده و به کاهش وزن کمک می‌کند.

۴. غذاهای مفید برای بدن مانند کلسیم

کمبود کلسیم در بدن منجر به پوکی‌استخوان می‌شود. عدم دریافت کلسیم کافی علاوه بر این مشکل باعث اضطراب، افسردگی و مشکلات خواب می‌شود. فرقی ندارد، شما چه سنی دارید. درهرصورت باید غذاهای غنی از کلسیم را در برنامه خود قرار دهید. می‌توانید از متخصص تغذیه مشاوره دریافت کنید تا بدانید کدام غذاها کلسیم را کاهش داده و باید مصرف آن‌ها محدود شود. منیزیم و ویتامین‌ها D و K کمک می‌کنند تا کلسیم در بدن به‌خوبی تاثیر خود را ایجاد کند.

۵. کربوهیدرات‌ و روتین غذایی سالم

یکی از منابع اصلی تامین انرژی بدن کربوهیدرات‌ها هستند. برای داشتن تغذیه سالم باید از کربوهیدرات‌های پیچیده و تصفیه نشده به‌جای کربوهیدرات‌های تصفیه شده و قندها استفاده کنید. مواد غذایی مانند سبزیجات، میوه‌ها و غلات کامل حاوی کربوهیدرات‌های مفید و تصفیه نشده هستند. بهتر است مصرف نان سفید، شیرینی‌ها، نشاسته و شکر را در برنامه غذایی خود کاهش دهید. این نوع مواد باعث افزایش سریع قند خون، نوسانات خلق‌وخو و تجمع چربی به‌خصوص دور کمر می‌شوند.

 



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 آبان 1403 | نظرات ()