تغذیه کارمندان باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟
نوشته شده توسط : ساناز

تغذیه کارمندان یکی از مهمترین مسائلی است که اگر به درستی رعایت نشود، افراد را دچار چاقی شکم و پهلو، یبوست و کم آبی بدن خواهد کرد؛ به ویژه آنکه شغل کارمندی مستلزم یک‌جانشینی و کار با کامپیوتر است.

اگر آماده کردن ناهار، شام و مرتب رفتن به باشگاه کارهایی است که همیشه انجام‌شان نمی‌دهید پس روی برنامه‌ریزی برای کاهش وزن نیز زیاد حساب نکنید. کاهش وزن سالم نیازمند تعهد زمانی است اما به لطف شغل‌تان بیشتر روز را مجبورید بنشینید و برای تهیه غذا نیز به سراغ فست فودها می‌روید.

تسلیم نشوید. برای کمتر خوردن و بیشتر حرکت کردن نیاز به وقت اضافی در روز نیست. در این مقاله درباره رژیم کارمندی و روش‌هایی هوشمند برای کاهش وزن صحبت خواهیم کرد. با مجله سلامتی دکتر کرمانی همراه شوید:

منوی غذای پرسنلی

تغذیه کارمندان باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

با رعایت نکاتی که در ادامه گفته می‌شود، می‌توانید مانع چاقی خود شوید زیرا مشکل اساسی اغلب کارمندان، یک‌جانشینی و عدم تحرک است که تغذیه نامناسب نیز مزید بر علت شده است:

طرز فکر همه یا هیچ را کنار بگذارید

دکتر جف کاتولا (استادیار بهداشت و علوم ورزش در دانشگاه ویک فارست) می‌گوید هر گام کوچکی که به سمت سبک زندگی سالم‌تر برمی‌دارید مهم است.

بیشتر مردم فکر می‌کنند باید روزی یک ساعت به باشگاه بروند یا برنامه غذایی سرشار از غذاهای فوق‌العاده داشته باشند و وقتی به این سطح نمی‌رسند تسلیم می‌شوند و دست از تلاش بر می‌دارند.به جای اینکه به کل روز به عنوان موفقیت یا شکست نگاه کنید، در نظر داشته باشید که هر انتخابی که می‌کنید یک فرصت است تا در مسیر سالم گام بردارید چون یک روز به باشگاه نرفتید دلیل نمی‌شود که به مقدار کالری دریافتی‌تان بی‌توجه شوید و هرچه خواستید بخورید.

کمتر غذا بخورید

در تغذیه کارمندان برای کاهش وزن مجبور نیستید حتما غذای مخصوص به خودتان یا غذایی متفاوت میل کنید. تنها کافیست کمتر غذا بخورید و کمتر غذا خوردن هم به معنای بیشتر وقت گذاشتن یا بیشتر هزینه کردن نیست.

بیشتر مردم در طول روز بین 1200 تا 1500 کالری نیاز دارند، اگر بخواهند از راهی سالم و قابل تحمل وزن کم کنند، خوردن وعده های کوچک و ناخنک نزدن به غذا بهترین راه برای کاهش کالری دریافتی در طول روز است.

وعده‌هایتان را حذف نکنید

بعد از اینکه توصیه کردیم وعده‌های کوچک بخورید این شاید برخلاف آن توصیه باشد که بگوییم وعده‌ها را جا نیندازید. اما افرادی که بسیار پر مشغله هستند ممکن است در طول روز این مشکل را داشته باشند.

دکتر جسیکا بارتفیلد (استادیار بالینی در مرکز دانشگاه لویولا برای جراحی متابولیک و مراقبت از چاقی) می‌گوید به همین دلیل است که نخوردن غذا بیش از چهار یا پنج ساعت باعث می‌شود سوخت و ساز بدن کند شود، این روند هورمون‌ها و سطح انسولین را تحت تاثیر قرار می‌دهد و زمانی هم که می‌خواهید غذا بخورید باعث انتخاب ضعیف غذایی می‌شود.بسیاری از بیماران دارای اضافه وزن، افراد پرخوری نیستند اما الگوی غذا خوردنشان بسیار نامنظم شده است. آنها صبح یک فنجان قهوه می‌خورند و بعد تا ساعت ها هیچ غذایی مصرف نمی‌کنند. کلید رهایی از این بی نظمی این است که روزانه سه وعده غذا و مقداری میان وعده برای خود در نظر بگیرند.

از جایگزین‌های غذایی مناسب استفاده کنید

به کالری سوزاندن مانند پول ذخیره کردن فکر کنید، هر چه بشتر کالری بسوزانید و از مواد غذایی ناسالم اجتناب کنید، سلامتی خود را ذخیره کرده‌اید. برداشتن پنیر از روی همبرگر یا جایگزین کردن خردل به جای مایونز کارهای کوچکی است که بدون گرفتن وقت باعث کاهش مصرف کالری در طول روز می شود.





:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 آبان 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: